arrangementen

Speurarrangement:
7 overnachtingen in 1 van onze tenten,
gedeeld gebruik van de buitenkeuken en sanitair,
2 intensieve lessen van 1,5 uur speuren / zoeken,
samen € 255,00 per week

Zomerse Speursgewijs week met Paard & Hond:
Ook in 2019 zijn er weer Zomerse Speursgewijs weken in Frankrijk, de data voor 2019 zijn bekend…
5 dagen, 6 overnachtingen in 1 van onze tenten, puur genieten van rust, natuur, uw hond en onze paarden...
Op zondag verwelkomen wij u met een welkomstdiner, maandag, woensdag en vrijdag gaat u aan het werk met uw hond en op dinsdag en donderdag trekken we de heuvels in met de paarden. Deze week sluiten we af met een BBQ.
Drie dagdelen mag uw hond mag zijn neus achter na, tijdens het speuren op een 'vermist' persoon en zoeken op een aangeleerde geurbron.
U wordt uitgedaagd om samen te gaan werken en uw hond te leren lezen.
Twee buitenritten van 2,5 uur waarin u kunt genieten van de indrukwekkende omgeving, waar u wordt begeleidt door het prachtig en bosrijk gebied. Tijdens de buitenritten is er de mogelijkheid dat uw hond door ons wordt opgevangen.

Komt u deze week ook snuffelen aan deze verschillende activiteiten?

Data 2019:
21 t/m 27 april - nog 2 plaatsen vrij
26 mei t/m 1 juni - nog 2 plaatsen vrij
23 t/m 29 juni
21 t/m 27 juli
18 t/m 24 augustus
22 t/m 28 september
Bij voldoende interesse zijn andere weken ook mogelijk.

Inclusief:
- 6 dagen logeren op The Ranch
- tent inclusief luchtbed (140x200), borden, bestek, tafel en stoelen
- 3 dagdelen werken met uw hond
- 2 buitenritten van 2,5 uur te paard
- Nederlandse begeleiding
Exclusief:
- heen en terugreis
- eten en drinken
- overige persoonlijke uitgaven
- reisverzekering

Per Zomerse Speursgewijs week zijn er maximaal 5 deelnemers, gedeeld gebruik van de buitenkeuken en sanitair.
 
Deze week als deelnemer voor al deze verschillende activiteiten kost slechts € 495,00
Komt u met een partner, die niet wilt deelnemen dan betaalt deze uiteraard een lager bedrag.

Boek nu en ontvang 10% korting, dus u betaald dan 445 euro in plaats van 495 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Westernarrangement:
7 overnachtingen in 1 van onze tenten,
gedeeld gebruik van de buitenkeuken en sanitair
,
2 buitenritten van 2,5 uur,
totaal € 299,00 per week

Horse Camp @ The Chestnut Ranch:
Horse Camp draait allemaal om het creeren van goede herinneringen, elke dag is vol plezier, nieuwe ervaringen, avontuur en paardrijden.
Horse Camp is ook teambuilding, samen maken we het basiskamp, samen genieten van de paarden en het paardrijden, samen koken op een kampvuur en samen genieten van back to basic.
De kudde bestaat uit paarden van verschillende rassen: Quarter, Volbloed Arabier, Trotteur Francais en Selle Francais.
Sommige paarden werden op The Ranch geboren, ze leven samen in een groep, wat het tijdens de tochten makkelijker maakt voor iedereen. Je rijdt met comfortabele westernzadels, ervaring met het westernrijden is niet noodzakelijk.
De paarden kennen het gebied op hun duimpje, daardoor lopen ze zelfverzekerd met je door het gebied. Er wordt ook veel geklommen en gedaald, waardoor de tocht niet een waanzinnig tempo kent, maar over de brede, gelijkmatige bospaden hebben we verschillende mogelijkheden om te galopperen.
De tochten hebben een verschillende tijdsduur, maar gemiddeld zal je per dag 6 uur met je paard  bezig zijn, over gevarieerd terrein met de mooiste uitzichten. Bij warm weer wordt er met de paarden gezwommen.
The Chestnut Ranch ligt in de Morvan, een bergachtig gebied in midden Frankrijk. Het is het gebergte dat het dichtst bij Parijs ligt. Sinds 1970 heeft het de status als regionaal natuurpark. Doordat industrie ontbreekt, is er nauwelijks luchtverlichting en weinig lichtvervuiling.
 

Het Horse Camp begint op zondag en eindigt op zaterdag.
Zondag
Wij verwachten je tussen 12.00 en 14.00. Zodra alle deelnemers gearriveerd zijn op The Ranch beginnen we met het opbouwen van het basiskamp. Iedereen zet zijn “eigen” tent op, op een terrein waar ook de paarden lopen en er wordt een vuurplaats gemaakt om te kunnen koken.
Zodra het basiskamp klaar is gaan we kennismaken met de paarden, ieder krijgt een eigen paard en is compleet verantwoordelijk voor de verzorging.
Daarna wordt er een kampvuur gemaakt, gaan we genieten van een heerlijke maaltijd en is er tijd om kennis te maken met elkaar.
Maandag
Na het voeren van de paarden en het ontbijt maken we gezamenlijk een boodschappenlijst en vertrekken we naar de supermarkt om eten voor de komende dagen in te slaan.

Dan is het tijd om onder het genot van een kop koffie een algemene uitleg te geven over hoe wij met de paarden omgaan, de verschillende karakters en wat te verwachten tijdens de ritten.
Na de lunch gaan we de paarden borstelen en opzadelen, waarna we de eerste buitenrit gaan maken. Na de rit verzorgen we de paarden en gaan we voor de eerste keer koken op het kampvuur.
Dinsdag
Na het ontwaken gaan we eerst de paarden voeren, dan een ontbijtje en maken we lunchpakketten, we zadelen op en gaan op pad. Met in de zadeltassen ons lunchpakket ontdekken we de mooie omgeving. We zoeken een mooi plekje om te lunchen, waarna we onze rit verder vervolgen en zullen in de namiddag weer terug zijn op The Ranch. Natuurlijk gaan we ook deze avond samen weer ons diner maken op het kampvuur.
Woensdag

Wat er deze dag gaat gebeuren verklappen we nog niet. 1 ding is zeker, deze dag zal natuurlijk in het teken staan van natuur, paarden, kamperen en teambuilding.
Donderdag
Deze dag hebben jullie overdag een vrije dag die je zelf kunt besteden zoals je wilt. Je kunt op The Ranch lunchen of je maakt een lunchpakket en er een dagje op uit trekken, wandelen in de bossen of het bezoeken van een stadje in de omgeving.
Deze dag hebben jullie overdag een vrije dag die je zelf kunt besteden zoals je wilt. Je kunt op The Ranch lunchen of je maakt een lunchpakket en er een dagje op uit trekken, wandelen in de bossen of het bezoeken van een stadje in de omgeving.
Na het avondeten zadelen we de paarden op en maken een mooie avondrit.
Vrijdag
Na het voeren van de paarden, het ontbijt en het vullen van de zadeltassen met de spullen voor een picknick gaan we voor de laatste keer op weg met de paarden. Door de bossen komen we aan bij een groot meer waar we gaan picknicken met een prachtig uitzicht over het water.
Als het weer het toelaat gaan we zwemmen met de paarden, een unieke ervaring.
Na het zwemmen en het picknicken gaan we terug naar The Ranch en bereiden we ons voor op een afsluitende feestavond met BBQ, lekkere muziek, kampvuur en als men zin heeft… een dansje.
Zaterdag
Natuurlijk eerst de paarden voeren, dan lekker ontbijten, de tenten afbreken en de plaats waar het basiskamp was opruimen en is het moment genomen om afscheid te nemen. Wij weten zeker dat iedereen terug zal kijken op een onvergetelijke week en wensen je een goede reis terug.

Data 2019:
28 april t/m 4 mei
2 t/m 8 juni
7 t/m 13 juli
28 juli t/m 3 augustus
25 t/m 31 augustus
15 t/m 21 september
Bij voldoende interesse zijn andere weken ook mogelijk.

Inclusief:
- 6 dagen volpension vanaf eerste dag diner t/m laatste dag het ontbijt, inclusief koffie, thee en tafelwijn
- tent inclusief luchtbed (140x200), borden, bestek, tafel en stoelen
- 5 dagen paardrijden op een "eigen paard"
- Nederlandse begeleiding
Exclusief:
- heen en terugreis
- overige drankjes
- overige persoonlijke uitgaven
- reisverzekering

Het Horse Camp is voor ruiters met ruime ervaring:
Minimale leeftijd is 12 jaar
Ruiters tot 16 jaar altijd onder begeleiding van een volwassenen
Geen maximale leeftijd

Minimum aantal deelnemers is 3 ruiters
 
De prijs voor deze unieke ervaring is € 895,00 per week
 

© Copyright 2018. All rights reserved.